If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе знам кое колко струва и защо колегата иска да го смени... Исках да намекна, че за да вкарат толкова мисъл и технология в демпферния, явно има защо
щото се раздрънква, чупи или както искаш така го наричай, особенно ако ти е чипната колата и почват едни вибрации при потегляне...и особенно ако даваш всичката газ от ниските... докато едномасовия, дреме ти на ...
вижте ся ... по принцип добре е да си остане с него обаче ако маховика е заминал то 99 процента според мен мнението ще е единодушно да слага едномасов кой би дал 1000 лв за маховик и 400 лв за съеденител а ? не е ли по добре 20 лв за маховик и 320 лв за съеденител .. Като разлика няма и не работи като голф 2 .. поне при тази кола с която съм запознат разликата е че не тресе не подскача и т.н.
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
не му говорим за ХГТ говорим му че от ХГТ карантията става на Браво ЖТД 105 коня .. та сега вие кажете моторите имат ли нещо общо в скоростните кутий и съеденителите за ЖТД алфа и ЖТД браво ако са 1:1 значи става и на алфа ако се различават мн значи нестава .. И все пак добре е да се обърнеш към Бобо ili oem или някой друг все пак са хора които с тва си вадят хляба и ще ти кажат най добре аз лично мога само да гадая
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
ДА РАЗБИРАМ ЛИ ЧЕ МОЖЕ КОЛАТА МИ В ИНТЕРВАЛА 1800-2400 ОБОРОТА НА 4 И 5 ПРЕДИМНО ПРИ НАТИСКАНЕ НА ПЪЛНА ГАЗ ДА ТРЕСЕ И ДА БЕРЕ ДУША ИМЕННО ЗАРАДИ ЗАМИНАЛ МАХОВИК. АЗ ДОКАТО НАМЕРЯ ПРОБЛЕМА МОЖЕ И ДА ДА СТАНЕ 3012ГОДИНА Е*АСИ ЯКОТО......
Колега, моля те занапред изключвай CAPS LOCK като пишеш!
tonov
ДА РАЗБИРАМ ЛИ ЧЕ МОЖЕ КОЛАТА МИ В ИНТЕРВАЛА 1800-2400 ОБОРОТА НА 4 И 5 ПРЕДИМНО ПРИ НАТИСКАНЕ НА ПЪЛНА ГАЗ ДА ТРЕСЕ И ДА БЕРЕ ДУША ИМЕННО ЗАРАДИ ЗАМИНАЛ МАХОВИК. АЗ ДОКАТО НАМЕРЯ ПРОБЛЕМА МОЖЕ И ДА ДА СТАНЕ 3012ГОДИНА Е*АСИ ЯКОТО......
Моята 145ца когато беше 1.9 я карах с скоросна кутия от браво жтд 105 и с съединител от 156ца 2.0 комплект с маховика и с аксиален лагер от 145 QV.,като цяло окомплектовката става,но на ниски обороти ск. кутия дрънка много тварещо когато леко подадеш газ спира,когато е на празен ход няма какво да обира вредните пулсации на мотора.Според мен не тр.да се слага обикновен маховик на ЖТД.по добре втора употреба но да е демферен.
Sorry Колега (Тонов) не мислех че е проблем..
Колега(живко 777) благодаря за отговора, лошото е че при всички случаи трябва да се отвори за да се види дали е от съеденител, маховик, скоростна и т.н, но просто си мислех че не само на мен се е случвал този проблем, но ето че никой не е се "похвалил" със същият..като намеря решение на проблема ще пиша от къде е била работата (ако въобще намеря решение на проблема) ако някой се сблъска със същият проблем !
Моята 145ца когато беше 1.9 я карах с скоросна кутия от браво жтд 105 и с съединител от 156ца 2.0 комплект с маховика и с аксиален лагер от 145 QV.,като цяло окомплектовката става,но на ниски обороти ск. кутия дрънка много тварещо когато леко подадеш газ спира,когато е на празен ход няма какво да обира вредните пулсации на мотора.Според мен не тр.да се слага обикновен маховик на ЖТД.по добре втора употреба но да е демферен.
Радо при тди вдигат оборотите на празен ход и спира това тракане и немаш проблеми от 800 на 900, колкото и заводско е 1Z тди 90-ката
Comment